Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 09-02-2009, 05:27 PM
cRaBs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cRaBs cRaBs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

Tecrübe Puanı: 1
cRaBs is an unknown quantity at this point

Alıntı:
jeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıte guzel olmus tebrık ederım.bır msn yazdım dıye 3 gun banlandım boyle sacma sey olmaz.ılgılılere duyurulur.valla bende bır sıte kuracam boyle gıdısle.

Saçmalığı kendin yapıyosun arkadaşım. Her forum cevaplamalarında MSN adresi yazmak da saçmalıgın daniskasıdır. Buna ABAZANLIKDA denilebilir aklımca.Sizler için özel msj ( PM) diye bi modülümüz var oradan kiminle iletişim kurucaksan yazar gonderirsin MSN adresini. Bi yere uye oluyosan ilk o uye olduğun yerin kurallarını okursun, sana uyuyosa girişini yaparsın. Ayrıca site kurmanıda sabırsızlıkla bekliyorum. Felsefem siteyi ilk kurdugumuzdan bu yana site hepimizindir. Yönetmek ikinci planda. Sana bu açıklamaları yapma zorunluluğumda yok. Fakat herkes haddini bilicek. Her yerde bi kural vardır ve bu kurallara uyulmalıdır.

Açıklama yapma sebebim sanmayın ki zevkine uye banlamıyoruz. Seni banlayan benim. Seni banlamadan önce forum iletini sildim ve sana uyarı verdim. Hatta sen o uyarı metnini geri bana özel msj yoluyla ilettin. Ben gene forumlarda MSN adresi verildiği uyarısı aldım sistemden. Baktım sensin BAN'ladım. Taktir edersiniz ki forum kuralları modülünde uyarı vermeden uzaklaştırma var.

Ayrıca saçmalık diyosun. Farklı sitelerde bu kadar rahat olamassın, açıklamada yapıldıgını göremessin !!!

Saygılar Yönetim.