Tekil Mesaj gösterimi
  #26 (permalink)  
Alt 09-12-2009, 03:15 AM
deserts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deserts deserts isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yönetici

Tecrübe Puanı: 1
deserts is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar şimdi kütahyadan geldim ve çok mutluyum..Şükürler olsun şu an için bir problem yok..Uzun uğraşlar sonucu bizler ( deserts cRaBs ve dynasty ) size güzel bir gece yaşatmak için organizasyonumuzu faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.. Gece içersinde küçük çekilişlerimizde olacaktır...Süpriz...

Şunu da belirtmekte fayda var..Arkadaşlar biz bu organizasyonu para kazanmak için yapmıyoruz..Hep beraber eğlenmek ümidiyle..Kop Kop Kop..

Alıntı:
cRaBs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuan mekanın düşüncesi cola veya meyva suyu arkadaşlar.
Tabi taleplere göre hareket edicez. Fakat alkol kesinlikle yok

Ayrıca arkadaşlar bu beş (5) lira içerisinde mekana giriş, canlı müzik ve DJ' arkadaşımızın da yayını var Sadece içecek babında düşünmeyin. Daha önce bu tür organize düzenlemiş veya duzenlenmiş organize içerisine giren arkadaşlar taktir ederlerki şu şartlarda gayet ılımlı diye düşünüyorum şahsım adına. Sonucta hepimiz öğrenciyiz ve bi sınırımız var diye düşünüyorum. Sonucta arkadaşlar amaç uyelerin birbirini tanıması. Görüşün için teşekkür ediyorum.

Saygılar

Arkadaşlar bizlerde öğrenciyiz..Ve inanın size hoş gelmeyenleri bizde hoş karşılamıyoruz..Görevimiz en az girdi ile en çok çıktıyı sağlayabilmek..