Konu: yaz okulu
Tekil Mesaj gösterimi
  #33 (permalink)  
Alt 06-24-2010, 10:44 PM
BEYKOZLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEYKOZLU BEYKOZLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
ŞAPHANE TEMSİLCİSİ

Tecrübe Puanı: 1
BEYKOZLU is an unknown quantity at this point

Alıntı:
esk.ogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kendi ünv. para tuzağı olarak görürdüm hocalar zorluyorlar yaz okuluna bırakıp para kazanıyorlar diyordum ama bu kırtasiye parası obs parası tam bi saçmalık gülsemmi ağlasammı hesabı ... kusura bakmayın yaz okulu belki öğrencinin kendi hatasıdır kalmayıp geçmelidir ama harç parası haricinde veriler paralar sadece okulun kendini geliştirememsinin faturasını öğrenciye ödetmesidr..

Merhaba arkadaşım kendi üniversitem derken hangi okulu kast ettiğinizi de söyler misiniz acaba hangi üniversite de okuyorsunuz yada okuyordunuz??

Yaz okulları bazen hocanın veya öğrencinin hatası olmayabiliyor şans a öğrenci baraj altı kalabiliyor sınavlarda,yada altan aldıgı dersleri verip kurtulmak için ders çalışınca uykusuzluktan uyuyakalabiliyor elbette...

Hocalara gelince DUMLUPINAR hocalarına dua etmeliyiz ki zorlamıyorlar bizi neden derseniz

Bir üniversite var ve eğitim ve öğretim başarısını ıspatlamak için bir uygulaması var o universitenin uygulama şöyle;

2 kredilik derste VİZE den 60 alamayan öğrenci FİNAL e giremez adamların bu uygulaması yuzunden 3. ve 4. sınıfları gören öğrenci sayısı bayağı az Nerden biliyorsun derseniz bu sistemin kurbanı kişi otogarda bindigim otobuste yanımdaki koltuktaydi ve istanbul a kadar çektigi çileyi anlattı bana

KISACASI sizden istenen kırtasiye parası obs parasına dua edin lütfen

son konuda da size katılmaktayım...

Forum Kuralları

ŞAPHANE MYO